Over the course of the last five years, Racing Rivals has grown into one of the most hardcore racing games in the world. This loyal community has spent countless hours competing in millions of races in “winner take all” fashion – all in the name of Turf Wars and pink slips.

However, all good things must come to an end… After spending time evaluating Rivals and its future – we’ve decided that it’s time to move on. Simply put, the revenue generated from Racing Rivals unfortunately no longer covers the cost of operations. This was not an easy decision to make.

On March 31st, 2019 – Rivals will be racing off into the sunset, and will be permanently shut down. Current players have until this date to utilize any accumulated virtual currency. We’ll be offering some massive reductions in the cost of crates, installs and repairs in addition to a reduction on timers as you race your way into the history books. Effective immediately, no new in-app purchases will be permitted.

In closing, a resounding and sincere THANK YOU to our extremely driven fans for your loyalty and dedication over the years – we hope you’ve enjoyed playing Racing Rivals as much as we’ve enjoyed creating it.

Edit : fixed with 6.4.1

n99kedtw0n99kedtw0 1 PostsRegistered Users
edited August 2017 in Android Bug Reports
That must be the weirdest bug i've ever had in Racing Rivals , also am Playing for like 4 Years now.
So i noticed there was a Part waiting to be Installed on my Bronze Mercedes AMG GT , and i clicked on the Car wanted to Testdrive it to test the Tune - then poof game crashed and now i get this Stupid "Fehler beim Laden des Autos(246)" (Im German btw)
I've attached a Screenshot of it too...
http://imgur.com/a/qRuV7

I hope some of the Admins can fix it for me because i cant even get in the Main Menu.


Fixed with 6.4.1
Sign In or Register to comment.