Options

[TR][Android] TURKTITANLAR

TourniQueTTourniQueT Registered Users 8 Posts
Merhaba arkadaşlar,

Henüz yapılanma aşamasında olduğumuz halde mevcut en başarılı Türk guildiyiz. Özellikle aktif bir guild arayan ama yabancı dil ve uyum sıkıntısı çeken arkadaşlar için en doğru mekan burası. Turnuvalar ve oyun hakkında her türlü konuda yardımcı olabilecek donanıma sahip, iyi ve tecrübeli arkadaşlarımız var. Şahsen ben, turnuva tarihi boyunca en iddialı turnuva ekiplerinden topGuild'ın liderliğini yapmış biri olaraktan şu anki top guildlerdeki Türk arkadaşlarımıza da çağrıda bulunmak istiyorum. Turnuva temposundan yorgun düştüğünüzü veya muhabbetten sıkıldığınızı düşündüğünüz taktirde daha rahat bir ortam olarak kapımız açıktır. Böyle diyince de turnuvaları çok boşladığımız sanılmasın, sadece henüz sezonu açtığımızı söyleyemem. Buna ve az kişi olmamıza rağmen ilk 15-20'ye oynuyoruz, guildi toparlayınca turnuvalarda da iddialı bir konuma erişebileceğimizden eminim.

Maksadımız muhabbet, eğlence ve birbirimize her anlamda yardımcı olabilmek. Hedefimiz, sadece Türk oyunculardan oluşan bir guild olarak zoru başarıp adımızı duyurabilmek. Bu gayede en iyi Türk oyuncuları tek çatı altında toplamaya davet ediyoruz.

Şartlarımız;
-7000 gs (Ancak henüz guild dolana kadar tek karakterde 5k bulunduğu sürece de kabul edebiliriz.)
-Aktif oynuyor olmak.
-Turnuvalara elinden geldiği kadar katkıda bulunmak için hazır olmak.
-Daha iyi iletişim halinde bulunabilmemiz ve ilerleyen zamanlarda stratejilerimizi kararlaştırabilmemiz için Facebook grubumuza katılmaya gönüllü olmak.

İlgilenen arkadaşlar bu konuya cevap olarak oyun içi nicklerini ve gs'lerini yazabilir veya oyun içinden guild liderimiz orhankral ve TourniQueT, hakanbaba, 27callum 'a ulaşabilirler.

PS: This thread is to recruit Turkish players to our Turkish community. Please do not post below in any other languages about anything but guild requests.
Sign In or Register to comment.