Duels Tab Network Error

riclater211riclater211 Registered Users, Member 1 Posts
Hey All,
The duels tab keeps saying there is a network issue. However, i have used 2 different devices and both WiFi & 4G but the error keeps coming up. I have reinstalled the app on both devices but still nothing.
Prev1

Comments

  • ChiefcookChiefcook New Member Registered Users 10 Posts
    I'm having the same problem. Yesterday there were problems with group goals, which I reported but haven't had a response (although seemed to right itself). It seems like the game is being wound down with nothing new e.g. when was the last time we had a restaurant added?
  • tamgramtamgram Registered Users, Member 27 Posts
    Same problem for me. Started around noon today.
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    I have the same problem 
    rebooted everything
  • DashingMikeDashingMike Experienced Member Moderators 664 Posts
    We're investigating this. Thanks for letting me know about this.
  • gamerchick1995gamerchick1995 Registered Users, Member 4 Posts
    Im having same problem to and im going to loose my wishlin stars because of it
  • She1tieShe1tie Registered Users, Member 28 Posts
    I also have this problem, plus my store for selling my excess supplies comes up with same message...so I can’t get rid of anything by selling it. I reported it - haven’t heard back yet. Good news is that Group Goals are working. 
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    Me too,
    so it’s on their end
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    How long will the problem take?
  • Louise223Louise223 Registered Users 2 Posts
    Ditto for me! Waiting for reply.
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    I have been reading other post and noticed this problem happened last year... I would think they would have learned from the mistake from last year 
  • DashingMikeDashingMike Experienced Member Moderators 664 Posts
    This is fixed now. Please force close and reopen the game.
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    Not fixed having trouble again 
  • rwanrwan Registered Users, Member 2 Posts
    same problem. not fixed

  • gamerchick1995gamerchick1995 Registered Users, Member 4 Posts
    Everything o.k for me but the duels not working all i see is connecting........... connecting.........
  • dodorldodorl Registered Users, Member 2 Posts
    What is fixed??? Nothing is fixed... I lost 7 duels because of your bug. It`s sooooo annoying  :(
  • She1tieShe1tie Registered Users, Member 28 Posts
    The issue isn’t fixed...still no ability to connect to or play Duels.... 😩
  • mrsheartbuzzmrsheartbuzz Registered Users 1 Posts
    Still a problem. Any idea when it will be fixed? Losing duels and points because I can’t play. Losing opportunity to earn gold in daily goals. 
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    I was wondering too.... This Network Error message 
    is driving me crazy.... PLEASE FIX PROBLEM 
    or you will lose people to frustration 
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    Dashing Mike are you reading this?
  • AncientAlienAncientAlien Registered Users, Member 7 Posts
    Hi. It's still not working. Please provide an update. 
  • She1tieShe1tie Registered Users, Member 28 Posts
    Still not working for me, either. Would love an update - any idea if they’re working on this issue at all? When it might be fixed?
  • AncientAlienAncientAlien Registered Users, Member 7 Posts
    Hi. It appears to be running fine for me now. 
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    It’s happening again.. just this morning 
  • AncientAlienAncientAlien Registered Users, Member 7 Posts
    Yep I second that. I can't get on duels or market.
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    Same with me both
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    I put a ticket in AGAIN 
  • gamerchick1995gamerchick1995 Registered Users, Member 4 Posts
    Its saying no network network error getting tired of this game now 
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    Here we go again with the NETWORK ERROR problem again 
    this is getting ridiculous!!!
  • robynrc1robynrc1 Registered Users, Member 34 Posts
    It’s happening again 
  • ramsaysballsramsaysballs Registered Users, Member 3 Posts
    Yes, currently Ramsaysballs cannot browse the market.  It hard hard to prep f%*&ing recipes if Ramsaysballs does not have a wide variety of eclectic ingredients to choose from?
Sign In or Register to comment.